Verkoop van exclusieve stenen

Kom kijken en voelen in onze verrassende en ontroerende wonderkamer met schatten van de aarde. St1 gallery heeft een uitgebreide selectie van exclusieve stenen op voorraad.

Elk stuk is decoratief en fascinerend en voegt iets bijzonders toe aan uw leef- of werkomgeving.

Wat kunt u met onze exclusieve stenen?

Wat kunt u doen met deze kunst der natuur? Denk bijvoorbeeld aan: een flonkerende bergkristal op uw vergadertafel om de communicatie te stimuleren, een prachtige amethist in uw woonkamer, een imposante rustgevende stam versteend hout in of buiten uw entree, een fascinerende fossiele vis in uw keuken, een inspirerend stuk meteroriet op uw werkkamer, een mooie tafel in uw wachtkamer.

Bij ons vindt u een unieke collectie decoratieve objecten vanaf 300 euro.

Wilt u meer inspiratie over hoe u onze exclusieve stenen kunt gebruiken? Neem een kijkje op onze blog!

Prachtige mineralen en edelstenen

St1 gallery heeft in december 2012 haar deuren geopend in het centrum van het land.

De galerie is absoluut het bezoeken waard voor een ieder die huis of bedrijf een waardevol en bijzonder accent wil geven.

Verschillende soorten edelstenen en mineralen

St1 gallery verkoopt prachtige objecten uit de wereld van de geologie. Exclusieve stenen: kristallen, amethisten, fossielen, prachtige edelstenen en mineralen en andere schatten van de aarde. Voor binnen en buiten worden continu verschillende soorten edelstenen en mineralen rechtstreeks geïmporteerd uit de hele wereld door eigenaar en edelsteenkundige Roy Masin.

Hierdoor bent u ervan verzekerd dat ons hele assortiment met zorg en kennis is uitgezocht en regelmatig wordt aangevuld en vernieuwd.

Als kunst

Wij zien onze imposante kristallen als kunst. Bekijk hier voorbeelden ter inspiratie. U kunt ook een kijkje nemen op onze Facebook-pagina en op onze pinterest-pagina.

Openingstijden: zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op afspraak. »